​Ring og bestil tid på 65 91 11 00  - Telefonen er åben fra kl. 8.00 - Torsdag dog 8.15

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og lægger vægt på, at behandlingen er omsorgsfuld, smertefri og grundig.

​Om os

​Vi er en klinik med 1 tandlæge og 2 klinikassistenter. Vi har alle 15-20 års erfaring indenfor faget.


Vi yder en meget stor service overfor vores patienter, både med hensyn til indkald pr. mail, brev og sms reminder og også mht. patient´s egne ønsker. Ligeså er vi meget hensynsfulde overfor vores patienter mht. smerter og angst m.v.

Vi mener at det er vores opgave at yde den for patient bedst mulige og individuelle behandling, efter behov og ønsker - naturligvis også efter patient´s økonomi - som kan være en væsentlig faktor.

Vi er gode til at oplyse og forklare og i samarbejde med patienten, at finde de bedste løsninger - og det er ikke altid de dyreste.

​Vi foretager stort set alle former for behandling og har lavet implantatbehandling siden 2002. Ved kompliserede kirurgiske indgreb, henviser vi til specialtandlæger i Odense - eller på OUH.

Vi har en meget rar stemning på klinikken og gør os meget umage med, at patienten ikke skal sidde og vente - til gengæld forventer vi også, at patienten møder til de aftalte tider.

Vi afsætter god tid til de aftalte behandlinger, så patienten ikke skal komme for mange gange. Klinikken er beliggende nær banegården på Tietgenskolen også kaldet Nørrehus.

​Åbningstider

NYT  NYT  NYT  NYT

Kære patienter

Efter mere end 20 år har jeg valgt at lukke klinikken pr. 1 maj 2024.

Jeg vil meget gerne fortsætte med at være din tandlæge, bare på en ny adresse :

Dentalklinikken

Kongensgade 72,3

5000 Odense C

​Klinikken er nu lukket på Thomas B. Thrigesgade.

Hvis du har svaret JA til overførsel af din journal til Dentalklinikken, vil du få besked fra os når det er tid til undersøgelse, ligesom du plejer - der vil være telefonnummer og adresse på beskeden.

Hvis du har brug for akut tandbehandling, kan du ringe til Dentalklinikken på 

TLF : 66 11 28 48​

  

 

​Telefon: 65 91 11 00

E-mail: tand-noerrehus@mail.dk

Tandlægeklinikken Nørrehus  |  Thomas B. Thrigesgade 44 C 1. TH.  |  5000 Odense C  |  Telefon: 65 91 11 00   |   E-mail: tand-noerrehus@mail.dk