​Ring og bestil tid på 65 91 11 00

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og lægger vægt på, at behandlingen er omsorgsfuld, smertefri og grundig.

​Om os

​Vi er en klinik med 1 tandlæge og 2 klinikassistenter. Vi har alle 15-20 års erfaring indenfor faget.


Vi yder en meget stor service overfor vores patienter, både med hensyn til indkald pr. mail, brev og sms reminder og også mht. patient´s egne ønsker. Ligeså er vi meget hensynsfulde overfor vores patienter mht. smerter og angst m.v.

Vi mener at det er vores opgave at yde den for patient bedst mulige og individuelle behandling, efter behov og ønsker - naturligvis også efter patient´s økonomi - som kan være en væsentlig faktor.

Vi er gode til at oplyse og forklare og i samarbejde med patienten, at finde de bedste løsninger - og det er ikke altid de dyreste.

​Vi foretager stort set alle former for behandling og har lavet implantatbehandling siden 2002. Ved kompliserede kirurgiske indgreb, henviser vi til specialtandlæger i Odense - eller på OUH.

Vi har en meget rar stemning på klinikken og gør os meget umage med, at patienten ikke skal sidde og vente - til gengæld forventer vi også, at patienten møder til de aftalte tider.

Vi afsætter god tid til de aftalte behandlinger, så patienten ikke skal komme for mange gange. Klinikken er beliggende nær banegården på Tietgenskolen også kaldet Nørrehus.

​Åbningstider

Mandag : 7.00 -17.00

Tirsdag :  7.00 - 17.00

Onsdag :  7.00 - 16.00

Torsdag :  8.00 - 14.00

Fredag lukket

Husk parkering med nummerplade.

​Der skal IKKE vises coronapas på

klinikken.

OBS - Du må kun gå ind på klinikken, hvis du har aftalt en tid i telefonen.

Hvis du har feber,hoste,ondt i halsen,hovedpine,muskelømhed eller åndenød, må du IKKE gå ind på klinikken.Heller ikke selvom du har bestilt en tid.Så skal du kontakte din læge.

Tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinier fra sundhedsstyrelsen. Du kan bidrage til den høje hygiejne ved at holde afstand i venteværelset og benytte håndsprit.

  

 

 

​Telefon: 65 91 11 00

E-mail: tand-noerrehus@mail.dk

Tandlægeklinikken Nørrehus  |  Thomas B. Thrigesgade 44 C 1. TH.  |  5000 Odense C  |  Telefon: 65 91 11 00   |   E-mail: tand-noerrehus@mail.dk