​Ring og bestil tid på 65 91 11 00

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og lægger vægt på, at behandlingen er omsorgsfuld, smertefri og grundig.

​Behandlinger

Tandlægeskræk

Nogle patienter er meget bange for at gå til tandlæge. Dette bunder ofte i nogle ubehagelige oplevelser tidligere i livet.Vi er meget opmærksomme på og tager hensyn til hvad det er man er bange for - Nogle er bange for smerte, nogle er bange for kanyler osv. Ved en grundig forberedelse på hvad der skal foregå, vil de fleste patienter kunne gennemgå behandlingen uden problemer.

Rodbehandling

Denne behandling udføres hvis hullet/caries i tanden er så dybt at nerven i tanden er beskadiget. Kort fortalt er en rodbehandling en fjernelse af nerven eller rester af den i tanden og udfyldning af hulrummene med en rodfyldning.

Kroner og broer

Disse fremstilles i guld eller porcelæn og ofte også som en kombination af begge dele. Vi bruger udelukkende danske teknikkere til at fremstille vores kroner, så vi kan yde den bedste kvalitet med en lang garanti.

Kirurgi

Vi foretager stort set alle former for kirurgi i mundhulen. Parodontalkirurgi, Rodspidsamputation, Fjernelse af visdomstænder, Implantatbehandling, M.v. Der vil altid forudgå en grundig forklaring inden operation.

Implantater

Er indsættelse af en eller flere skruer i kæben der virker som tandrødder - de erstatter altså mistede tænder. Man kan lave enkelttandsimplantater der kun erstatter en tand eller man kan indsætte flere implantater med mellemrum og montere en bro der kan erstatte en hel over- eller underkæbe.

Implantater kan også anvendes hvis man har helprotese der sidder dårligt i munden – 2 implantater isættes og der monteres ”tryklåse” i protesen. Her på klinikken anvender vi udelukkende STRAUMANN implantater der er et særdelse velanerkendt og gennemprøvet system, der har haft nogle meget fine resultater gennem mange år.​

Fyldninger

Ved de fleste cariesangreb erstattes det manglende tand med en fyldning. Førhen brugte man meget kviksølvamalgam til fyldninger. Dette er i dag næsten erstattet af plastfyldninger.

Forebyggende behandling

Er hovedsagelig de daglige tandbørstninger kombineret med rengøring mellem tænderne med tandstik eller tandtråd. Vi hjælper meget gerne med at opnå en optimal mundhygiejne. Forebyggende behandling er bl.a. også tandrensning og røntgenundersøgelse.

​​

Behandling af parodontose

Går i de fleste tilfælde ud på at rense omkring tandrødderne og instruere i at holde helt rent omkring tænderne. I nogle tilfælde kan det desuden blive nødvendigt med en operation af tandkødet.

Aftagelig protetik

Kan være helproteser eller delproteser. Heldigvis bevarer de fleste mennesker de fleste af deres tænder hele livet, så det er oftest delproteser vi fremstiller. Som hovedregel findes der 2 typer delproteser. Unitor: med støbt stålstel og har en meget fin pasform.

Partiel acrylprotese : laves oftest hvis resttænderne har begrænset levetid, da den er billigere og kan udbygges med flere tænder.

​Åbningstider

  1. Mandag: 08:00 - 16:00

Tirsdag: 08:00 - 16:00​

Onsdag: 08:00 - 16:00​

Torsdag: 08:00 - 14:00​

Fredag: 08:00 - 14:00​

Husk parkering med nummerplade.

Klinikken holder lukket i uge 42

NYHED SE HER

Vi overvejer at udvide vores åbningstider så vi har åben fra kl. 7.00 - 17.00 Mandag og Tirsdag

Vi prøver forsøgsvis efter sommerferien.

​Der skal IKKE vises coronapas på

klinikken.

OBS - Du må kun gå ind på klinikken, hvis du har aftalt en tid i telefonen.

Hvis du har feber,hoste,ondt i halsen,hovedpine,muskelømhed eller åndenød, må du IKKE gå ind på klinikken.Heller ikke selvom du har bestilt en tid.Så skal du kontakte din læge.

Tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinier fra sundhedsstyrelsen. Du kan bidrage til den høje hygiejne ved at holde afstand i venteværelset og benytte håndsprit.

  

 

 

​Telefon: 65 91 11 00

E-mail: tand-noerrehus@mail.dk

Tandlægeklinikken Nørrehus  |  Thomas B. Thrigesgade 44 C 1. TH.  |  5000 Odense C  |  Telefon: 65 91 11 00   |   E-mail: tand-noerrehus@mail.dk